Violetta Beauregarde

Violetta Beauregarde, rojena 1977 v Švici, je pred tremi leti ugotovila, da je prav zabavno potiskati in vrteti gumbe in tako proizvajati nore zvoke ter se hkrati norčevati iz tistih pretencioznih elektroriti, ki zase trdijo, da so avantgarda. Še bolj pa jo navdušuje, davse to lahko počne popolnoma sama, brez benda kretenov, ki bi ji vedno solili pamet s tem, kaj mora in kaj ne sme početi.
V teh treh letih svojega ustvarjanja je igrala v mnogih klubih z mnogimi bendi po vsej Italiji, med drugim tudi s Hawnay Troof iz Oaklanda iz Kalifornije. Že od svojega 14 leta posluša hardcore punk glasbo, ki je tudi inspiracija za njeno glasbeno ustvarjanje.
Ahja, pa še to, Violettina glasba nastaja na otroški tastaturi, ki je stala 10 evrov.

_


Violetta Beauregarde

Violetta Beauregarde was born in Switzerland in 1977. Three years ago she has discovered how fun it is to push and turn buttons,making like that crazy sounds and being at the same time in a position to make fun of all these pretentious ?electro-ass-holes? who claim to be an avantgarde. Even more exhilarating for her is the fact that she can do all this entirely by helself, without a bunch of ass-holes who would tell her what she can or cannot do.
During these past three years of her production she has played with different groups in many clubs all over Italy, among others also with Hawnay Troof from Oakland, California. She started to listen hardore punk music when she turned 14 and this music remained an inspiration for her musical creation till today.
By the way, Violetta's music is performed on children's synthesizer that costed 10 euro.

© RDEČE ZORE 5 . Email . Oblika: Phant&Puntza